Privacy Policy

Algemeen

Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling, omdat er geen persoonlijk contact is tussen koper en verkoper. kleinereusjes.nl begrijpt deze overweging en daarom doen wij er alles aan om zeer zorgvuldig met uw gegevens om te gaan.

kleinereusjes.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.


kleinereusjes.nl zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Gebruik NAW gegevens


kleinereusjes.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoon gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Wij kunnen een foto van het aan u geleverde product op onze site plaatsen.
Als u hiertegen bezwaar heeft, verzoeken wij u dit aan ons mee te delen per e-mail.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, stuur ons dan gerust een e-mail, info@kleinereusjes.nl . U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op nummer: 06-43127335.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.